Методиката Epiltech

 
ВИЖ КОИ СА
НАЙ-БЛИЗО?
НАЙ-КОМЕНТИРАНИ
Методиката Epiltech
Какво представлява метода Epiltech?

Epiltech е метод за епилация, който представлява комбинация от изключително внимателно подбрани продукти за третиране на кожата в комбинация с естествената смола EPILTECH. Това е наистина иновативна система за епилация, която няма противопоказания и има гарантиран резултат.

За какво става дума?
Същността на EPILTECH метода е използването на природната ни смола, която помага за елиминирането на излишните косми, често анти-естетически, както за жените, така и за мъжете по съвсем естествен и не-травмиращ начин.

Как се прави?
Смолата се нагрява при постоянна температура (37-40С) и се прилага върху кожата, след като зоната е била третирана с ексфолиращи продукти. За разлика от нормалната кола маска, смолата EPILTECH не се нуждае от ленти.

Защо Epiltech действа?
Методът включва използването на смола EPILTECH, която съдържа активни съставки. Тяхното действие ограничава кълняемостта на косъма, чрез проникване директно във фоликула на косъма и го деактивира. Естествената смола покрива изцяло косъма по цялата му дължина и дълбочина, и благодарение на това позволява на косъма да излезе лесно без да се скъса, без болка и без да се травматизира кожата. В допълнение топлината улеснява действието на активните съставки. В кратък период от време се стига до окончателно премахване на окосмяването. Постига се резултат, никога недостиган преди това от други методи на епилация.
Основната подготвка на кожата е много важна за добрия резултат. За да проникнат активните съставки, тя трябва да е добре ексфолирана и хидратирана. Препоръчва се използването на качествени и натурални ексфолиращи продукти. Резултатите ще бъдат видни след първата процедура. Общо подобряване на кожата, намалява плътността на космения фоликул. Методът е прост в своето действие, без противопоказания, подходящ за всяка част от тялото и всички видове кожа. Сравнително бързо се достига до постоянно премахване на окосмяването, което ще се запази с течение на времето, като са възможни само периодични процедури със смола EPILTECH. Методът EPILTECH е достигнал нов етап в борбата с излишното окосмяване на лице и тяло, с което е трудно да се борят другите днешни методи.

РЕЗУЛТАТИ ВЪВ ВРЕМЕТО
Използването на системата се препоръчва за определен период от време, вариращи от 10 месеца до 2 години, след което гарантира трайно обезкосмяване. Методът няма противопоказания.