Лазерна епилация на бикини зоната

 
ВИЖ КОИ СА
НАЙ-БЛИЗО?
НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Лазерна епилация на бикини зоната

19 Май 2011
Търсенето на лазерна епилация на бикини зоната през последните години достигна небесата, тъй като все повече хора желаят да се отърват от ежедневната болка и неудобството при традиционните начини на обезкосмяване на интимните части като бръсненето кола маскa.

Голям принос за ръста на търсенето имат и модните тенденции за носене на плитки бански, бельо и спортни гащи, които не допускат излагане на раздразнена кожа от бръсначи или домашно приложени продукти за обезкосмяване. Само след няколко бързи посещения в клиника или студио за лазерна епилация можете ефективно да се отървете от всички тези проблеми и то за дълъг период от време.

Премахването на окосмяването от бикини зоната не се води за перманентно решение. Лазерната епилация ефективно премахва около 90% от окосмяването за цял живот, но не може да гарантира пълно обезкосмяване на цялата бикини зона. Затова процедурата в този телесен участък се води като перманентно намаляване, а не премахване, на окосмяването. Въпреки това резултатите в повечето случаи траят с години.

Като се има предвид чувствителността в тези интимни части, лазерните техници работят с изключително внимание, за да се уверят, че процедурата е изпълнена прецизно и успешно. Ако се появи болка, обикновено тя е кратковременна и минимална, също като леко пощипване от ластик. Зачервяванията би трябвало да изчезнат до няколко дни след процедурата. Повечето хора се нуждаят само от три-четири сесии в бикини зоната, всяка от които трае по-малко от един час, за да получат необходимите резултати.
Автор: Чичинига - Epilacia.com

Коментари:

  • От: Женя
   [ + ] [ – ]
   08 Март 2012 10:11:33
   а какво е цената за тази процедура
   [цитирай]