VERSUS

 
ВИЖ КОИ СА
НАЙ-БЛИЗО?
НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

VERSUS

Когато изберете Версус, Вие ще получите:
- Любезно и приятелско отношение;
- Чисто нова апаратура създадена единствено за епилация;
- Медицински персонал, специално обучен за работа с този вид лазер и
такъв тип манипулации;
- Цени и промоции, често недостъпни за което и да е студио в България,
което работи с такова високо качество!;
- Приятна атмосфера;
- Безплатен транспорт ( в рамките на София и страната) ;
*моля вижте сайта за повече информация
- Безплатен тест и консултация.

рейтингрейтингрейтингрейтингрейтингрейтингрейтингрейтингрейтингрейтинг       
 • Лазерна епилация
адресът не е открит
София, Бул. Тотлебен 39-41 до Пирогов
неизвестни кординати
0878 555571
www.versusbg.com
Пишете Ни!
Мнения, Коментари и Отзиви:

  • От: Гост
   [ + ] [ – ]
   27 Януари 2011 17:28:55
   Pohvaliha vi? Struvate li si?
   [цитирай]
  • От: Гост
   [ + ] [ – ]
   15 Април 2011 17:01:12
   как така цените са "недостъпни" за други студиа в България? много интересно :)
   [цитирай]
  • От: петко
   [ + ] [ – ]
   15 Април 2011 19:46:52
   какво имате предвид, с това че "цените са "недостъпни" за други студиа в България?" ?
   [цитирай]
  • От: Жу
   [ + ] [ – ]
   18 Април 2011 09:37:26
   Изключително любезни и крайно НЕКОРЕКТНИ!!! Аз лично станах жертва на откровена измама от тяхна страна след като ми взеха почти двойно на "обещатаната" промоционална цена и с 35% по-висока от обявената актуална на сайта им. Съжалявам, че подведох още 2 мои познати да се възползват от услугите им!
   [цитирай]
  • От: Версус
   [ + ] [ – ]
   22 Април 2011 13:32:32
   Versus до Петко: Недостъпни означава, че качествените места за епилация в България са единици, и те държат по-високи цени за тяхното качество, което е нормално. Ние от своя страна понякога правим изключително добри промоции и така клиента може да намери тази услуга на много по-добра цена!

   До Жу: Цените и таксуването се следи много внимателно от секретарката и от управителя, така че това, което казвате е малко вероятно да се случи. Всички цени се знаят от персонала и няма начин, по който да бъде таксуван някой повече, отколкото е отбелязано в сайта. Нашите клиенти веднага биха казали и реагирали на място, ако цената е 100лв, а ние им искаме изведнъж 130-140лв!
   За нас качеството и обслужването са еднакво важни!
   Благодарим Ви че ни избрахте!
   Екипът на Версус
   [цитирай]
  • От: Жу
   [ + ] [ – ]
   27 Април 2011 14:07:02
   Именно управителя ви погрешно ме прецени като безперспективен клиент и реши да ме "изцеди" като за последно! Дамата, която извърши процедурата се се правеше на луда като единствено смота "Ами има леко увеличение на цената". Не зная какво значи клиент „да реагира” в този случай – скандал ли трябваше да вдигна? Обещаната устно от вас промоционална цена беше 80, взехте ми 130, а на сайта ви пише за актуална цена за април – 100 лева. Мога да дам и повече подробности, но тогава ще са адресирани вече към съответните служби. Мисля, че в случая едно извинение би ви свършило повече работа от това да се правите на нещипана мома! Ако под „качество и обслужване” разбирате любезност – да, това го има, но аз очаквам нещо повече, коректност например. Искрено съжалявам, че ви доведох клиенти!
   [цитирай]
  • От: Веси
   [ + ] [ – ]
   24 Ноември 2011 16:53:52
   Купих ваучер, в който пише, че всяка следваща процедура ще ми бъде по 80лв. Обаче: оказа се, че е 80 20. 20лева не са кой знае колко, но важното е, че те са НЕКОРЕКТНИ
   [цитирай]
  • От: Веси
   [ + ] [ – ]
   24 Ноември 2011 16:54:31
   Купих ваучер, в който пише, че всяка следваща процедура ще ми бъде по 80лв. Обаче: оказа се, че е 100. 20лева не са кой знае колко, но важното е, че те са НЕКОРЕКТНИ
   [цитирай]
  • От: Versus
   [ + ] [ – ]
   25 Ноември 2011 22:45:34
   Versus:

   Здравейте,
   Това, което казвате тук не е вярно и опетнява нашата добра репутация.
   Може би говорите за офертата ни от 14 ноември 2011г в Grabo.bg. Ето и самите условия:
   http://grabo.bg/sofia/do-80-otstapka-za-lazerna-epilatziia-na-intim-i-podmishnitzi-za-jeni-i-maje-vav-versus-02zd4
   - Един клиент може да използва за себе си до един ваучер. Възможна е и покупка на два ваучера, но вторият ваучер трябва да бъде използван за 6-та процедура при платени предходни 5.
   - Процедурите от втора до пета включително се таксуват, както следва: 80лв за бикини зона и 20лв за подмишници.

   Може би не сте си задала правилно въпроса си към персонала ни, понеже този път офертата е по-добра и включва и зона подмишници за 39.90лв.
   Който не иска да ползва подмишници за в бъдеще ще заплати само 80лв за бикини зона, вместо 135лв. А ако сме Ви казали цена 100лв, значи сме разбрали, че искате бикини заедно с подмишници.

   За да не се случва това за в бъдеще, моля четете условията на офертата преди да направите покупка. Винаги помагаме на хората по телефона, които не разбират условията или имат конкретни други въпроси.
   Ще Ви разясним с удоволствие условията на ползване на ваучера/ите, които желаете и чак тогава Ви предоставяме възможност да закупите.

   Versus има договорени лимитирани по брой ваучери за клиентите на Grabo.bg и са обозначени в условията на всяка наша оферта.
   Благодарим Ви за коментара тук, но в случая звучи като клевета. Ние приемаме критики, въпроси, мнения и препоръки, защото винаги има място за развитие и ние знаем това!
   И се надяваме да се обадите когато пожелаете на тел. 0878 555571 за да зададете отново въпроса си коректно, за да Ви бъде отговорено коректно.

   Екипът на Versus
   [цитирай]